Virtuaaliteemaistelu teesommelierin johdolla

Varastossa

Kuvaus

Maistele neljää eri maustamatonta teelaatua kotisohvallasi teesommelier Anna Grotenfelt-Paunosen johdolla.


Maistelu kestää noin tunnin verran ja sen aikana Anna kertoo eri teelaaduista, niiden tuotannosta ja kuinka kutakin teetä haudutetaan. Anna opastaa kuinka teetä haistellaan ja maistellaan sekä auttaa Sinua löytämään teestä erilaisia makuja. Lisäksi Anna antaa vinkkejä teen ja ruuan yhdistelemiseen.


Tämä paketti sopii kaikille teen ystäville, sekä ihmisille jotka ovat kiinnostuneet tietämään teestä lisää. Videolla on paljon ohjeita teen hauduttamiseen ja Anna opastaa vaiheesta toiseen, joten osallistuminen on erittäin helppoa. Paketin mukana tulevat teelaadut riittävät muihinkin teehetkiin ja voit siten nauttia niistä myös teemaistelun jälkeen.


Paketti sisältää: neljä eri teelaatua teemaistelua varten (valkoinen, vihreä, oolong ja musta) sekä linkin teemaistelun video-opastukseen. Lisäksi paketin mukana saat haudutusohjeet sekä listauksen siitä mitä tarvikkeita tarvitset maistelua varten.


Paketti sopii hyvin yhdelle tai kahdelle maistelijalle ja se on oiva lahja kenelle tahansa, joka nauttii hyvästä teestä ja uusista kokemuksista.

Palaa kohteeseen Etusivu