Taputapu PEHMO-kestovanulappu, Harmaa, 5 kpl nippu

12,90 €

Varastossa

Kuvaus

Superpehmeä kestovanulappu 100 % puuvillasta. Ihon puhdistukseen ja hoitoon. Ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille.


Pehmo-kestovanulappu on kaksipuoleinen ja molemmat puolet ovat samanlaiset eli superpehmeät. Pehmo sopii hyvin myös vauvoille ja lemmikeille esim. silmien tai ihopoimujen puhdistamiseen.


Kestovanulaput sopivat hyvin kumppaniksi erilaisille puhdistustuotteille kuten puhdistusmaidot, -voiteet, -geelit tai -saippuat sekä miselli-puhdistusvedet. Pehmo-kestovanulaput sopivat pehmeytensä vuoksi erityisen hyvin silmämeikin poistoon.


Pehmo on erityisen imukykyinen. Säästääksesi ihonhoitotuotteita kannattaa lappu ensin kastella vedellä, puristaa nihkeäksi ja lisätä tuote vasta sitten.


Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa (ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia). Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa. Suositeltu pesulämpötila on 60 asteessa, jotta rasvat ja meikkien pigmentit puhdistuvat pois ja laput pysyvät hygieenisinä.


100 % puuvilla. Konepesu pesupussissa max. 60 °C, rumpukuivausta ei suositella. Kuivaus onnistuu kätevimmin pesupussissa ilmavasti ripustettuna. Valmistettu Suomessa. Halkaisija n 8,5 cm.


Pese ennen käyttöönottoa. Pehmo pyrkii pesussa puikulanmuotoiseksi, mutta siitä ei kannata huolestua. Voit muotoilla lapun kosteana takaisin pyöreäksi tai vaihtoehtoisesti testata miten kätevä muoto puikula voi olla käytössä. Pinta saattaa myös hieman tiivistyä, mutta se ei vaikuta käyttöön tai hellävaraisuuteen.

Lisätietoja tuotteesta

Tietoa valmistajasta
Taputapun ekologiset ja arkea ilahduttavat tuotteet valmistetaan Suomessa pieninä sarjoina zero waste -periaatteen mukaan. Valikoimissa mm. kauneudenhoitoon musliiniliinat, kasvokintaat ja kestovanulaput sekä kotiin siivous- ja kestoliinat.
Kotimainen
Kotimainen

Palaa kohteeseen Ihonhoitotuotteet