Taputapu Matkapussi palasaippualle, harmaa-valkoraidallinen

15,90 €

Varastossa

Kuvaus

Palasaippuan "matkalaukku". Kätevä matkoilla ja jumppakassissa!

Ota suosikkisaippuasi mukaan salille ja matkoille. Matkapussin sisäpuoli säilyy siistinä ja saippuapala hyvänä, kun käärit sen pussin mukana tulevaan ohueen käärinliinaan, joka imee ylimääräisen kosteuden saippuasta. Käärinliinojen avulla voit kuljettaa mukanasi useampaa saippuaa samassa pussissa, esim. shampoo ja vartalosaippua, kun käärinliinat pitävät ne kiltisti erossa toisistaan. Matkapussin mukana tulee yksi käärinliina ja niitä on saatavilla myös erikseen.


Matkapussin materiaali on hengittävää pellavakerniä - täysin vedenpitävä se ei ole, mutta saippuasi pitävät pienestä ilmanvaihdosta. Pussissa on vetoketjukiinnitys ja ripustuslenkki.


Pussiin mahtuu noin 3 saippuapalaa, saippuoiden koosta riipuen. Matkapussin mitat: 15,5 cm x 13 cm.

100 % pellava, akrylaattipinnoite. Käärinliina kierrätettyä puuvillasekoitetta. Käsinpesu tarvittaessa. Valmistettu Suomessa.

Lisätietoja tuotteesta

Tietoa valmistajasta
Taputapun ekologiset ja arkea ilahduttavat tuotteet valmistetaan Suomessa pieninä sarjoina zero waste -periaatteen mukaan. Valikoimissa mm. kauneudenhoitoon musliiniliinat, kasvokintaat ja kestovanulaput sekä kotiin siivous- ja kestoliinat.
Kotimainen
Kotimainen

Palaa kohteeseen Ihonhoitotuotteet