Syksyn virtuaaliset teemaistelut

alkaen 19,00 €


Kuvaus

Osallistu yhteen, kahteen tai kolmeen syksyn teemaisteluun kotisohvaltasi!


Järjestämme viime kevään suositun virtuaalisten teemaistelujen sarjan uudestaan nyt syksyllä. Voit osallistua joko yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen maisteluun, sillä jokaisen maistelun teema on eri ja ne suunniteltu niin että ne toimivat sekä yhdessä että erikseen.


Maisteluihin on helppo osallistua, eivätkä ne vaadi ennakko-osaamista teestä, sillä lähetämme eriliset ohjeet jokaista maistelua varten. Huomioithan, että paketeissa ei ole mukana teen haudutusvälineitä. Mikäli tarvitset niitä, löydät laajan valikoiman verkkokaupastamme kohdasta Tee ja tarvikkeet.


Teemaistelut vetää TeaHouse of Wehmais'n yrittäjä, Anna Grotenfelt-Paunonen, joka on sertifioitu teesommelier ja hän on erikoistunut teen ja ruoan yhdistämiseen sekä teen monipuoliseen käyttöön. Anna on urallaan järjestänyt erilaisia teemaisteluita jo kymmenen vuoden ajan ja hänsuunnittelee jokapäiväisessä työssään erilaisia teemenuita sekä omaan käyttöön että muille yrityksille. Anna on mielenkiintoinen luennoitsija ja hänen intohimonsa teehen tarttuu myös kuulijaan.


Hinnoittelu:

  • 1 maistelu 19€
  • 2 maistelua 33€
  • 3 maistelua 42€


Huom. Kuhunkin maisteluun mahtuu vain 14 henkeä, joten varaa paikkasi pian!Teen ihmeellinen maailma 27.10. klo 18.00 - 19:30

Ensimmäinen maistelu toimii johdantona teen maailmaan. Maistelussa tutustumme Annan johdolla kuuteen eri kiinalaiseen teelaatuun. Anna kertoo maistelun aikana eri teelaaduista, niiden tuotannosta sekä käyttötarkoituksista. Jokainen osallistuja voi esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun oman mielensä mukaisesti.


Maistelua varten saat kotiisi pussillisen jokaista teelaatua sekä ohjeet haudutuksesta ja valmistautumisesta maisteluun. Lähetämme erikseen sähköpostiin linkin livemaisteluun, joka toteutetaan Zoom Cloud Meetings -ohjelman avulla. Maisteluun osallistuminen edellyttää maksuttoman Zoom-ohjelman lataamisen tietokoneelle tai puhelimeen.Herkutellaan teeaterialla 29.10. klo 19.00 - 20.30

Toisessa maistelussa maistelemme neljää teetä neljän eri ruokalajin kanssa. Keskustelemme myös siitä mikä tee sopii mihinkin ruokaan ja mitä asioita kannattaa huomioida kun parittaa teetä ruoalle. Maistelun aikana emme yhdessä valmista ruoka-annoksia, vaan osallistujat valmistavat ne ennakkoon itse. Tätä varten toimitamme tarvittavat raaka-ainelistat sekä reseptit. Ruokalajit ovat yksinkertaisia ja ohjeet selkeitä, jotta jokaisen on helppo osallistua. Maistelun aikana ei nautita kokonaisia annoksia, joten voit valmistaa joko vain pienen maistiaisen kutakin annosta - tai jatkaa herkuttelua maistelun jälkeen.

Maistelua varten saat kotiisi pussillisen jokaista teelaatua sekä ohjeet haudutuksesta ja valmistautumisesta maisteluun. Lähetämme erikseen sähköpostiin linkin livemaisteluun, joka toteutetaan Zoom Cloud Meetings -ohjelman avulla. Maisteluun osallistuminen edellyttää maksuttoman Zoom-ohjelman lataamisen tietokoneelle tai puhelimeen.Syksyn teecocktailit 4.11. klo 18.30-20:00

Kolmannessa maistelussa valmistamme kolme teecocktailia ja maistelemme niitä. Teetä on käytetty cocktailpohjana jo niinkin aikaisin kuin 1700-luvulla. Siitä huolimatta se ei ole kovinkaan tavallinen raaka-aine tänä päivänä. Anna kertoo TeaHouse of Wehmais -teehuoneella tarjottavista cocktaileista ja sekoittaa osallistujien kanssa kolme eri cocktailia, jotka sopivat syksyn ja talven eri tilaisuuksiin.


Maistelua varten saat kotiisi cocktaileissa käytettävät teet sekä ohjeet niiden hauduttamisesta maistelua varten. Lisäksi saat jokaisen cocktailin reseptit sekä tarvikelistan siitä mitä tarvitset maistelua varten. Huomoithan, että sinun on hankittava muut raaka-aineet ennen yhteisen livemaistelun alkua.


Maistelua varten saat kotiisi pussillisen jokaista teelaatua sekä ohjeet haudutuksesta ja valmistautumisesta maisteluun. Lähetämme erikseen sähköpostiin linkin livemaisteluun, joka toteutetaan Zoom Cloud Meetings -ohjelman avulla. Maisteluun osallistuminen edellyttää maksuttoman Zoom-ohjelman lataamisen tietokoneelle tai puhelimeen.

Palaa kohteeseen Etusivu