Miiko Leipälaatikko Vanerivakka 24cm Koivumetsä

Varastossa

Kuvaus

Vanerivakka on kaunis koivuvanerinen leipälaatikko. Kannessa on irrallinen leikkuulauta, jonka saa helposti nostettua pöydälle leivän leikkaamista varten. Leikkuulautaa voi käyttää kätevästi myös kattauksessa, pannunalusena ja tarjottimena. Leipälaatikon lisäksi vakka sopii erinomaisesti kodin pienten tavaroiden säilytykseen.


Leikkuulaudoissa ja rasioissa käytettävä vaneri valmistetaan ympäristöystävällisesti PEFC ja FSC-sertifioidusta suomalaisesta koivusta. Vakan vaneri on käsittelemätöntä, joten sen voi halutessaan käsitellä elintarvikekelpoisella lakalla tai öljyllä. Inspiraatio leikkuulaudan kuvioon on ammennettu suomalaisesta metsästä.


Rasian koko: halkaisija n. 24cm, sisäkorkeus 6cm (rasia kannen kanssa 9cm)
Leikkuulaudan koko: halkaisija 24cm, paksuus 0,7cm
Materiaali: Koivuvaneri, leikkuulaudassa melamiinipintainen koivuvaneri
Hoito-ohje: Rasia pyyhitään kostealla pyyhkeellä, leikkuulaudassa käsinpesu
Valmistettu Suomessa.

Lisätietoja tuotteesta

Tietoa valmistajasta
Kotimainen Miiko valmistaa uniikkeja hirvennahkaisia laukkuja, koivuvanerisia leikkuulautoja sekä sisustustuotteita. Kaikki tuotteet ovat suomalaisten ammattilaisten vastuullisesti valmistamia. Brändin keskiössä ovat korkealaatuiset materiaalit, persoonallinen suunnittelu ja ammattitaitoiset valmistajat. Maanläheiset tuotteet on valmistettu aidoista kotimaisista luonnonmateriaaleista, joita ovat koivuvaneri, korkealaatuinen hirvennahka ja pehmeä villa.
Kotimainen
Kotimainen

Palaa kohteeseen Etusivu