Tarinamme

Idea Deli&Decosta syntyi yrittäjällemme Annalle hänen vieraillessaan herkku-, lifestyle- ja sisustuskaupoissa eri puolilla maailmaa. Saimaan seudulla Etelä-Savossa oli jo silloin tarjolla paljon upeita ruoka- ja sisustustuotteita, mutta ei myymälää, joka kokoaisi nämä tuotteet yhteen asiakkaiden saataville. Tästä syystä Anna päätti avata Deli&Deco -myymälän Wehmaisiin, Juvalle vuonna 2017. Samalla aukesi myös Deli&Deco -verkkokauppa.

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat meille johtavia kriteerejä tuotteiden valinnassa - herkullisuutta, käytännöllisyyttä ja tyylikästä designia tietenkään unohtamatta

Tänä päivänä löydät Deli&Decon kivijalkamyymälästä ja verkkokaupasta monipuolisen valikoiman laadukkaita suomalaisten ja kansainvälisten tuottajien ruoka- ja herkkutuotteita sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteita. Tuotteiden valinnassa yksi tärkeimmistä kriteereistä on ympäristöystävällisyys, jonka vuoksi useimmat tuotteemme ovat valmistettu esimerkiksi maatuvista tai kierrätetyistä materiaaleista tai luomuraaka-aineista. Sisustus ja lahjatavaratuotteiden valinnassa painotamme modernia skandinaavista tyyliä.

Tuotteemme

Tuotteemme

Deli&Deco -myymälän kaikki tuotteet on huolella valikoitu. Ympäristöystävällisyys on yksi tärkeimmistä kriteereistämme sekä ruoka- että sisustustuotteiden valinnassa - herkullisuutta, käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä tietenkään unohtamatta.

Pelkistetyn ja linjakkaan tyylin ystävinä meitä puhuttelee erityisesti moderni skandinaavinen sisustustyyli, joka näkyy sisustus- ja lahjatavaravalikoimassamme. Tästä huolimatta muutkin tyylilajit ovat edustettuna.

Arvomme

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme.

Ihmiset: Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä.

Ekologisuus ja vastuullisuus: Teemme ympäristöystävällisiä ja vastuullisia valintoja sekä toiminnassamme että tuotevalikoimamme suhteen.

Arvostus yksityiskohdille: Uskomme, että hyvän ja erinomaisen ero on yksityiskohdissa.